• Hasznos információk
 • Kiemelt tartalom
 • Rendezvények összes rendezvény
  • Adventi Forgatag Gencsapátiban

   1. november 29 - december 20.

   Minden esztendőben, az Adventi időszakban rendezvénysorozattal kedveskedünk Gencsapáti lakóinak, látogatóinknak. Minden korosztály számára kínálunk tartalmas programot, kikapcsolódási lehetőséget intézményeink szervezésében. Várjuk Önt és családját Gencsapáti Adventi Forgatagába!

    

  • 2016. október 8-án, szombaton, szüreti felvonulást és mulatságot rendezünk, amelyre minden érdeklődőt, felvonulót szeretettel várunk! Kérem, előre jelezzék a közösségek szándékukat! 

    
  • Szent Márton születésének 1700 éves jubileuma alkalmából

    2014-ben már nagy sikerű kezdeményezése volt az Apponyi Albert Általános Iskolának a lampionos felvonulás a Szentkúthoz Gencsapátiban.

   Idén, 2016. november 11-én Szent Márton napján Ön is csatlakozhat a felvonulókhoz!

  • 2016. szeptember 10-én a  Gencsapáti Sportpályán

   Helyi érték és közösség kulturális programsorozat Gencsapátiban. A tavalyihoz hasonlóan helyi értékeink bemutatására és egy közös együttlétre invitáljuk Önöket!

  • Jubileumi fogathajtó emlékhajtásunkra invitáljuk az érdeklődőket Jakab búcsú napján, amely 10. alkalommal kerül megrendezésre Bodorkós József emlékére

   Időpont: 2016. július 31. (vasárnap)

   Helyszín: Gencsapáti Sportpálya

    

Térségi Borverseny Csepregen

Ünnepélyes eredményhirdetésen Vlasich Krisztián Csepreg polgármestere, Virág János Lukácsháza polgármestere és Tóth Kálmán  Kőszeg és Környéke - Vaskeresztes és Környéke Hegyközség Csepregi Termőhely helyi képviselője és Horváth Edina a Csepregi Borbarát Hölgyek Egyesületének képviselője értékelte a versenyt és mondott köszöntet a gazdáknak és a szervezőknek.

Térségünkből a 16 nevezett fehérborból 4 arany, 10 ezüst, és 2 bronzminősítést kaptak a borok a szakmai zsűri értékelése alapján.

Aranyminősítést ért el: Rácz Ferenc (Gyöngyösfalu) –Rizlingszilváni, Rácz Ferenc (Gyöngyösfalu)- Olaszrizling, Bolfán Imre (Gencsapáti)- Chardonnay- Zöldveltelini Cuveé, Bolfán Imre (Gencsapáti)- Chardonnay bora.

Vörösbor kategóriában 14, rosé kategóriában 1 bort neveztek térségünkből 5 arany, 3 ezüst, 5 bronz és 2 oklevél minősítést értek el.

Aranyminősítést ért el: Bolfán Imre (Gencsapáti)- zweigelt-kékfrankos cuveé, Albert Családi Pincészet (Lukácsháza)- zweigelt, Albert Családi Pincészet (Lukácsháza)- kékfrankos, Faragó István (Gencsapáti) Vörös Cuvée, Nagy László (Gyöngyösfalu)- zweigelt kékfrankos bora.

Köszönjük minden gazdának a nevezést, a csepregi borverseny szervezőnek a lehetőséget és a szakmailag kiváló, jó hangulatú versenyt. Találkozunk 2018-ban Lukácsházán!

 

A szervezők nevében: Varga Albin

Script logo